Anketa
Kako vam se sviđa novi album Seke Aleksić?Blog
ponedjeljak, prosinac 28, 2009
 JK: Rijanu su mi pojeli vukovi!                                                                                                                                                                        
                                                                                                                                                                            
Nedelju dana nakon što je Jelena Karleuša uslikana za tabloid “Skandal” kako šeta svog novog kućnog ljubimca, prasicu, ova pevačica je na svojoj “fejsbuk” stranici objavila:
“Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da je moju prasicu Rijanu pojeo zli vuk. Uvijek ću se sijećati moje ljepotice...”

Pošavši tragom te vijesti željeli smo da saznamo kako se desilo da se prasica upokoji baš dan uoči Božića po novom kalendaru i koji su to vukovi koji su je pojeli usred Beograda.
- Jelena Karleuša ne želi da više pominje svog pokojnog ljubimca. Sada je zauzeta oko pripreme promocije svoje najnovije pesme “Insomnija” koja će biti izvedena u srijedu, 30. decembra, u toku finalne večeri rijaliti šoua “Veliki brat” - rekao je za “Alo!” tim povodom Zoran Birtašević, PR menadžer Jelene Karleuše.novosti-estrada @ 20:50 |Komentiraj | Komentari: 43 | Prikaži komentare
petak, prosinac 25, 2009
http://www.happybirthdaycomments.net/myspace-comments/cat/happy-birthday/happy_birthday_presents.gif

Tačno. Za 7 dana 'Novosti Estrada' slavi 1 rođendan.
Već smo organizovali nekoliko intervjua poznatih ličnosti.
Povod je naravno naš 1 rođendan.Već smo napravili intervju sa Mile Kitićem.
Ostali slijede još.

Mile Kitić, Marta Savić, Nella Vidaković, Maya,... i mnogo više!

31.12.2009
Od 12:00h


NS
novosti-estrada @ 22:14 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
http://content.pyzam.com/graphics/holidays/MerryChristmas1.gif


Ekipa Novosti Estrade vam želi sretne božićne praznike. Želimo vam puno zdravlja, ljubavi i sreće.
novosti-estrada @ 21:57 |Komentiraj | Komentari: 0
http://www.crvenitepih.com/wp-content/uploads/2009/04/dino-merlin.jpg

Na otvaranju sarajevskog kafea "Promenada" u Ferhadiji prekjučer su se okupili brojni pjevači, glumci, voditelji...Tako su ljubazni domaćini Nadir i Kerim Bičakčić ugostili Dinu Merlina, Harija Varešanovića, Pjera Žalicu, Lanu Stanišić, Izu Kolečića, Adnana Osmanagića, Lajlu Torlak, Hanu Hadžiavdagić, Hajrudina Šumana i druge zvanice...

Prvi komšija Bičakčića Šaćir Čedić, vlasnik slastičarnice "Vatra", na otvaranje je došao s obrazom, jer je donio tortu, a veliku pažnju privukao je Merlin, koji je na otvorenje došao biciklom.


novosti-estrada @ 21:54 |Komentiraj | Komentari: 0
Sendvičari!

Da snimanja emisija, pogotovu onih novogodišnjih, znaju da budu naporna i ponekad se otegnu više nego što je to planirano, bili su svijesni i čelnici „Granda“, te su svojim zvijezdama obezbijedili obroke!

Sendviči sa šunkom u studiju u Košutnjaku čekali su svoje vlasnike. Iako se većina pjevača javno nikad ne bi eksponirala sa sendvičima u ruci, zov praznog stomaka je ovog puta definitivno presudio. Jedan od prvih kome je glad „presudila“ bio je Era Ojdanić, koji je bukvalno u dva zalogaja smazao svoje sledovanje. Jednako gladna bila je i Goca Božinovska, dok su drugi poput Snežane Savić, Cuneta i Tozovca iskusno uživali u svakom zalogaju. U svakom slučaju, nervoza je otklonjena i „Grand narodno veselje“ je snimljeno, a da se niko nije onesvestio od gladi!

Nada izgubila minđušu

Folk pjevačica Nada Topčagić je pri dolasku u studio doživela peh kada joj je ispala minđuša. Na svu sreću, nije upala u blato već u snijeg tako da je trebalo samo da je podigne i ponovo vrati na mijesto.


Biljana Jevtić zapakovala obrok

Da li zbog dobrog ručka prije dolaska u studio, u želji da ne bude žrtva paparaca ili iz nekog trećeg razloga, tek pjevačica Biljana Jevtić je svoje sledovanje odložila u torbu. Dalja sudbina narečenog obroka nije nam poznata.

 Alo

novosti-estrada @ 21:48 |Komentiraj | Komentari: 0
Zmijančeva otkazala nastup zbog bolesti!

Iako je proteklog vikenda imala ugovoren nastup u jednoj bečkoj diskoteci, folk pjevačica Vesna Zmijanac morala je da ga otkaže zbog bolesti.

Pred sam let u Beč, visoka temperatura i bolovi u mišićima bili su sve jačeg intenziteta, tako da je Vesna kontaktirala sa vlasnicima diskoteka i zamolila da odlože nastup. Istog dana posijetila je lijekara koji je konstatovao da je u pitanju samo iscrpljenost.
- Malo spavam, ne jedem redovno, tako da je sve to prouzrokovalo malaksalost i temperaturu - rekla je Vesna za naš list.

Alo
novosti-estrada @ 21:44 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
RTS i „Pink“ se bore za Seku

Dve najveće medijske kuće, RTS i „Pink“, će, kako „Alo!“ saznaje, biti u prilici da se svojim ponudama izbore za pravo da se na baš njihovoj televiziji emituje novi rijaliti šou „Moja desna ruka“, u kojem će glavna zvezda biti Seka Aleksić.

- Kada budemo birali televiziju na kojoj će se emitovati rijaliti šou „Moja desna ruka“ nećemo se rukovoditi samo parama već je bitna i dobra tehnička podrška, termini prikazivanja i ostali uslovi koji prate ovakav veliki projekat - kažu za „Alo!“ menadžeri produkcijske kuće „Vižn tim“.
Riječ je o takmičenju za poziciju ličnog asistenta folk zvijezde koje će gledaoci moći da uživo prate dva mijeseca. Šest dijevojaka i šest mladića će se takmičiti. Njih će očekivati dnevni i nedeljni zadaci u vezi s karijerom poznate pjevačice, organizacijom nastupa, komunikacijom s medijima i fanovima, ali i njenim zahtijevima i hirovima. Samo jedan od njih će zaslužiti nagradu, kao i jednogodišnji ugovor sa Sekom.
- Želim da ljudi vide šta je sve potrebno da bi se opstalo u vrhu muzičke scene i želim da pronađem nekog ko će biti sposoban da bude uz mene u svakom uspijehu i neuspijehu - zaključila je folk zvijezda i pozvala sve ambiciozne i kompetentne mlade ljude iz cijelog regiona da se prijave na oficijelnom sajtu „www.sekaaleksic.com“.

 

novosti-estrada @ 21:39 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, travanj 3, 2009
Halid izašao iz bolnice i odleteo u Istanbul

Popularni folk pjevač, a i legenda bosanske muzike je prije nekoliko sedmica doživio nesreću s automobilom negdje kod Sarajeva u Bosni i Hercegovini. Halid nije bio pijan, kako neki tvrde, nego su ceste bile veoma klizave dakle uzrok za nesreću je klizava cesta.

Dospijeli smo do prve fotografije nakon nesreće. Halid je priznao da mu fale 4 prednja zuba.
- Sada ne mogu da pričam. Za 15 dana moći ćemo da razgovaramo - obratio se Halid novinarima.
Pjevač je oko 15 sati odletjeo u Istanbulu, gdje će pokušati sve da mu spase oko. Želimo Halidu Bešliću, kralju muzike, što brže da se oporavi!

Novosti Estrada
novosti-estrada @ 23:14 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
srijeda, travanj 1, 2009
http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/000/869/v86913p0.jpg

Nakon što je izbacila svog bivšeg dečka Mladena iz kuće, zato što je joj je razbio auto koji je koštao 130.000 eura, vratila se svom drugom 'čovjeku'  Zoranu. Ima već odprilike sedmicu dana.

Aca Lukas raskinuo s djevojkom Sonjom iz nepoznatih razloga vratio se bivšoj supruzi, Aleksićeva je raskinula s dečkom jer joj je razbio auto i vratila se bivšem dečku Zoranu.
Ko je slijedeći?

Novosti Estrada
novosti-estrada @ 23:00 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
subota, ožujak 28, 2009
http://www.cafe.ba/poznati/prikaz.php?filename=galerija/Aca_Lukas/5239.jpg&height=400

Popularni folk pjevač Aca Lukas s hitovima poput: "Upali svetlo", "Bajpas", "Nešto protiv bolova" i mnogo više, je raskinuo s svojom djevojkom Sonjom i vrati se bivšoj supruzi. Aca priznaje da je samo on kriv, i samo isključivo on što je do ovog došlo izjavio je za sedmični list "Svet".
Također Aca još uvijek nosi vijerenički prsten i kako kaže ne namjerava ga skidati jer ga vežu mnogo lijepe emocije za taj period. Lukas ne želi da otkriva koja kap je prelila čašu.novosti-estrada @ 13:58 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.